Uudiste arhiiv

Ajajuhtimine ja islamiusuliste nõustamine

Reedel 26. veebruaril 2016 viib Mahena läbi koolitusseminari, mille kavandamisel arvestati asjaoluga, et järjest rohkem on infot ning uued aspektid suhtluses ja töös eeldavad head aja planeerimist ning uute nähtuste eripära mõistmist. Mahena koolitusklassis, Tatari 12 Tallinnas kell 12-17 (6 ak/h) toimuvale koolituseminarile on oodatud kõik, keda kõnetavad aja planeerimine ja teisest ühiskonnast saabunud islamiusulistega koostöö.

Koolituspäeva esimene pool keskendub sellele, kuidas olla rohkem oma aja peremees, milles kvaliteetaeg kuulub nautimisele, mitte kuhjunud asjade lõpetamisele. Uurime, kas see võiks olla võimalik ja kuidas. Koolituspäeva teises pooles vaadeldakse aga suhteliselt uut nähtust - koostööd islamiusulisega, kes ei tunne ei Eesti ega ka laiemalt Euroopa kultuurinorme. Uurime, millega tuleks nõustajal ja pedagoogil arvestada teisest ühiskonnast Eestisse tuleva islamiusulise nõustamisel või õpetamisel või argitegemistesse kaasamisel. Laual on Eesti Vabariigi Põhiseadus, Piibel ja Koraan - miks ja mis lehekülgedelt avatud, selgub kohapeal.

Koolitustasu:

60€/in (MSÜ liikmetele vabade kohtade olemasolul 40€/in), seminari läbinud saavad koolitustõendi mahus 6 ak/h

Registreerumine:

e-postil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. kuni 12. veebruarini, misjärel saadetakse koolitusarve, mille tasumine kinnitab lõplikku registreerumist

_______________________

Arveldamise täpsustus: Lõpliku registreerumise aluseks on arve tähtajaline tasumine. Rühma täitumisel jäetakse uued huvilised ootenimekirja ja arve väljastatakse siis, kui vabaneb mõni koht. Koolitusest loobumisel jääb tagastamatuks registreerumistasuks 5,00 € , ülejäänud summa tagastatakse maksja kontole. Koolitus-seminar toimub juhul, kui koolitusrühm täitub. Juhul, kui koolitusgrupp ei saa täis, tagastatakse arve tasunutele 100% tasutud summast.