Uudiste arhiiv

Saame tuttavaks - Mahena inimesed aastal 2018

Mahenaga aktiivsemalt seotud inimeste arv on pidevalt muutumises, sest kaasatud partnerid tegutsevad kõik ka väljaspool Mahenat. Mõttekaaslasi koondab MSÜ, kuid osad nende seast on täiendavalt Mahenaga seotud. Siinkohal tutvustamegi viimati nimetatuid 2018. aasta seisuga.

Saage tuttavaks nõustajatega: SIIN 
Saage tuttavaks admintegevusse kaasatutega: SIIN 
Saage tuttavaks partneritega, kellega koostöö ei ole piiratud täieliku konfidentsiaalsuspiiranguga: SIIN

_________________________

Mahenas tegeletakse alates 2005. aastast kriisinõustamisega ja toetatakse inimesi eneseleidmise otsingutel. See tähendab konsulteerimisi, nõustamisi, läbirääkimisi, lepitust, teraapiaid, treeninguid, seminare, loenguid ja alates 2007. aastast ka valdkonna spetsialistide superviseerimist ja omavahelisi regulaarseid ümarlauakohtumisi.

Paljud tegemised on vabatahtlikkuse põhimõttel, kasutades Mahena ruume Tallinna kesklinnas. Samas on Mahenal mitmeid eri valdkonna partnereid, kellega tehakse koostööd. Olgu siis tegemist mõttekaaslaste või professionaalsete kolleegidega, kõik nad on inimesena hoolivad ja Mahena eetilisi põhimõtteid väärtustavad. Mahena koostöövõrgustik hõlmab kogu Eestit ja küündib ka Eestist kaugemale. Enamus koostööleppeid on konfidentsiaalsed - nende abil on tagatud kiireim psühhosotsiaalne tugi traumaatiliste juhtumite korral, samuti nõustamisteenus. Väljaspool lepinguid nõustatakse, kui spetsialistide aeg seda võimaldab.

Mahena on avatud kõigile, kellel on huvi kuuluda kriisinõustajate võrgustikku (pädevuskoolitused toimuvad regulaarselt) või on soov osaleda spetsialistide ümarlaua töös või arendada ennast erinevatel, sh kasvatusvaldkonna täienduskoolitustel. Alati on oodatud ettepanekud koolituste teemal.

Meeldivat koostööd soovivad Mahena inimesed!